Ietskes Schif op de Walk of Fame

Afgelopen zaterdag trok een flinke garde van Ietskes Schif naar het gemeentehuis in (waar anders?) Heeze. Daar werd de groep nogmaals geëerd vanwege onze overwinning van de vreemde Brabantsedag in 2011.

‘De Vrienden van Heeze’ hadden een speciale tegel verzorgd, met naam van de groep en van de winnende wagen. Vier van onze jonge leden plaatsten de tegel en openden daarmee de nieuwe “Walk of Fame”: 54 tegels voor alle winnaars in de geschiedenis van de Brabantsedag, die door Heeze verspreid liggen. De onze vind je voorlopig voor het gemeentehuis, maar zal volgend jaar verhuizen om plaats te maken voor de winnaar van 2012. Lukt het dat plekje voor Ietskes Schif te behouden?  Het zal moeilijk worden, maar we doen uiteraard ons uiterste best!

Voordat we de Zwaan in doken voor een gezellig drankje, werd ook de elfgeruchtentocht onthuld. Deze fietsbelevingstocht brengt je door de mooiste plekken in Heeze en Leende. De feestcommissie heeft zondag 5 augustus ingepland om de tocht met de groep af te leggen, schrijf het vast in je agenda! Wie er alvast meerover wil lezen, kan op het VVV-kantoor het 11-geruchtenboekje kopen.

Voor meer foto’s van de onthulling van onze tegel, check onze facebookpagina: http://www.facebook.com/vriendenkringietskesschif. Vergeet niet op ‘Vind Ik Leuk’ te klikken als je dat nog niet hebt gedaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*