Trein wordt schatkist

Bij de Brabantse Dag gaat het om trucjes. Hoe kun je bijvoorbeeld een stuk piepschuim laten lijken op hout? Maar het gaat óók om slim hergebruiken: als we de ondergrond van de schatkist niet opnieuw hoeven te maken, dan scheelt dat veel tijd. Gelukkig hadden we nog de trein van vorig jaar en die kon nog prima dienst doen als basis voor de schatkist. Coen ( “Nijmeguuuh!” ) heeft het treintje omgebouwd tot een oude, verroeste kist. Nog even bijkleuren, klinknagels erop en dan is-ie klaar.

 

Zo was het treintje eerst.

En nu is het een schatkist.

2 thoughts on “Trein wordt schatkist

  1. Bij de Brabantse Dag gaat het om trucjes:dankzij de Grote Verdwijntruc zal de schatkist tijdens de optocht nergens te bekennen zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*