Live

3 thoughts on “Live

 1. Hallo allemaal

  De optocht van de Brabantse Dag zit er weer op en iedereen gaat weer verder met het dagelijkse leven.
  Energie opdoen voor de volgende editie.
  Wij, de artiestencommissie van de Heezer Artiestenavonden zijn weer druk bezig met de voorbereidingen voor het de avonden in februari 2012.
  Al enkele jaren zijn we op zoek naar nieuw talent en wanneer je de wagenbouwgroepen in de optocht bezig ziet met hun “show” dan denk je: zou er nou niet ééntje bij zitten die het ook leuk zal vinden om op het podium in die hele grote tent tijdens de carnaval te staan en te zingen of toneel te spelen.
  Eéntje maar… of vooruit twee.. of drie…
  Misschien zit er in jullie groep zo iemand.
  En daar zijn we naar op zoek.

  We zijn dus op zoek naar wat jongeren die groot of ontluikend podiumtalent hebben en liefst ook iets met Heeze hebben. We willen ze benaderen als aanwas voor de Heezer Artiestenavonden, welke in de 2 weekeinden voor het carnavalsweekend in Heeze georganiseerd worden door carnavalsstichting De Kraaienvangers.
  Het mooist zou zijn dat ze met enige flair iets cabaretesk durven en kunnen brengen, maar met zang- en toneeltalent zijn we ook al heel blij.
  Onze artiestenavonden zijn voor 3 generaties publiek van 18 tot 80 jaar, 4 avonden maal 650 personen. We hebben komende editie 4 tonpraters, 3 dansgroepen, een act à la Ashton Brothers, en een schlagerzangduo als finale, maar we missen vooral dus zang en cabaret.
  Ze krijgen van onze artiestencommissie zoveel begeleiding als nodig is maar er moet wel initiatief, creativiteit en durf in de jongelui zitten.
  Dus de vraag aan jou is of je in je groep eens wilt rondsnuffelen of er jongelui in de groep zitten die enigszins voldoen aan bovenstaande omschrijvingen.
  Als we al namen en contactgegevens krijgen, kunnen we ze zelf benaderen.
  Bij voorbaat heel hartelijk bedankt!

  Alvast bedankt !

  Wil van den Hurk en Ton Soons
  Namens de Artiestencommissie
  Heezer Artiestenavond.

 2. Eetcafé JUUP uit Heeze veranderd op zaterdag 18 juni 2011 de voetbalvelden van RKSV Sterksel tot een levensecht Wipe-Out parcour op kussens! Wat is er nou leuker dan heel de dag sportief en gezellig bezig te zijn met je vrienden van jou eigen brabantsedag groep, waarin je de strijd aangaat met andere brabantsedag groepen, vriendengroepen en andere verenigingen, om zo de 54e editie van de Brabantse dag goed in te luiden. Een activiteit waar de tealbuilding bovenaan staat!

  De Wipe-Out houdt in dat teams van minimaal 6 en maximaal 8 personen een parcour afleggen binnen een zo snel mogelijke tijd. In dit parcour zullen de deelnemers moeten stoeien met o.a. de ballen die bekend zijn van het televisie programma: Wipe-Out! Hieronder kunt je één van de vele onderdelen zien die er die dag aanwezig zullen zijn:

  http://www.youtube.com/watch?v=QHyQPaoRdPA

  ‘s Avonds zal de gezellige dag worden afgesloten bij eetcafé de JUUP. Hier zal onderandere de prijsuitreiking plaats vinden, en de gezelligste muziek gedraaid worden door een bekende DJ!

  Mail dus snel je groep, om er zeker van te zijn dat je minstens 1 team hebt.

  Inschrijvingen worden toegelaten t/m 16 juni 2011, (let op: Dit is volgende week al!)

  ZORG DAT JE EROP TIJD BIJ BENT WANT DIT MAG JE NIET MISSEN!

  Het evenement is o.a. te volgen op Hyves, Twitter & Facebook (voor updates etc.)

  http://twitter.com/#!/wiped0ut
  http://www.hyves.nl/agenda/18069426/wiped_out/
  http://www.facebook.com/?sk=events&ap=1#!/event.php?eid=186783288037614

  TOT 18 JUNI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*