Officiële titel 2013: Italian€n banki€r€n in ‘$-H€rtog€nbo$ch

Tot voor kort hanteerden we de werktitel voor ons thema “Banco Don Bosco”. Hierbij maken we de officiële titel bekend: Italian€n banki€r€n in ‘$-H€rtog€nbo$ch.

Opstelling bij het titelbord

Titelbord 2013

En hierbij lichten we nog een tipje van de sluier op!

Bankieren is nu een hedendaags thema (we bekijken ons saldo via een app, we versturen geld via de computer, etc.), maar het waren de Italianen die het bankieren in de Middeleeuwen naar ‘s-Hertogenbosch brachten (zie uitleg thema). Daarom laten we achter het titelbord zien tot welke hedendaagse activiteiten de gebeurtenissen in de middeleeuwen hebben geleid.

2 thoughts on “Officiële titel 2013: Italian€n banki€r€n in ‘$-H€rtog€nbo$ch

  1. Hee ruud, wie zegt dat het bord aan het gedeelte vast zit? Het is een schets 🙂

  2. afgelopen week is bij het wagenbouwersplatform duidelijk geworden dat het titelbord in zijn geheel door de stichting wordt verzorgd, dus dit deel van het ontwerp kan weer van tafel worden geveegd (of in ieder geval zonder bord dan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*