Sponsoravond donderdag 23 augustus

Op donderdagavond 23 augustus organiseren we weer een Sponsoravond. Op deze avond zetten we al onze sponsoren en vrienden in het zonnetje. Met een opkomst van 60 man is onze sponsoravond een groot succes. Sterker nog, het begint een zeer gewaardeerde traditie te worden!

 Voorproefje van de wagen van dit jaar

Als sponsor of vriend van Ietskes Schif bent u natuurlijk ook weer van harte welkom. Rond 19:30 uur zal Marcel van Houtert u verwelkomen en zullen we samen een hapje en een drankje nuttigen. Graag vertellen de leden van Ietskes Schif u dan meer over het thema dat we dit jaar uitbeelden. Daarnaast zullen we demonstraties geven van de technieken die we gebruiken om de wagen zo echt en indrukwekkend mogelijk over te laten komen.

Graag zien we u ook dit jaar weer bij de sponsoravond. Noteer dus snel donderdag 23 augustus om 19:30 uur in uw agenda.

Je vindt ons tegenover Struijk Auto’s: Industrieweg 72 in Heeze, derde bouwtent.

View Larger Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*