Ietskes Schifs tuba speelt mee in TU/e concert

IMG_8548.JPG

Ken je de instrumenten nog die meeliepen met de George Pal wagen (zie foto links)? Op 13 februari 2011 gaf het 80-jarige Philips Symfonie Orkest zijn traditionele familieconcert in het Auditorium van de TU/e in Eindhoven. 

Om het geheel wat meer decor te geven, had de organisatie contact met Ietskes Schif opgenomen om te vragen of zij onze Tuba’s mochten lenen. Ietskes Schif vond het uiteraard erg leuk om hieraan mee te helpen.

Oorspronkelijk was het plan dat een paar mensen in het pak gingen lopen, maar zij moesten tot kort voor de voorstelling nog mee oefenen. Op de onderstaande foto’s is te zien hoe onze tuba’s hebben meegespeeld bij het concert. 😉

2 thoughts on “Ietskes Schifs tuba speelt mee in TU/e concert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*