Sponsoravond

Geachte Sponsor,

Zoals u weet heeft De 53e Brabantse Dag (29 augustus) in Heeze dit jaar als motto “Voor eeuwig vastgelegd”. Daarbij gaat het om bestaande foto’s uit zowel het Nederlandse als Belgische deel van het hertogdom Brabant, met afbeeldingen van onderwerpen die er niet meer zijn. Behalve om concrete fotomotieven als gebouwen en personen kan het ook om gebruiken, gebeurtenissen of rituelen gaan.

De bouw van onze wagen vordert gestaag. Wij willen ons enthousiasme met u delen als dank voor uw bijdrage, en u daarvoor uitnodigen op onze informele sponsoravond. Onder het genot van een hapje en een drankje willen we ú de eer geven om alvast een tipje van de sluier te mogen zien!

Op deze avond zal een aantal prominente gasten (leden) aanwezig zijn en een korte presentatie geven over ons gekozen ontwerp. Natuurlijk zullen we ook toelichten met welke financiële middelen onze wagen tot stand is gekomen. Zonder u zou dit namelijk niet mogelijk geweest zijn!

Sprekers: Olav Veldhuizen makelaardij en wethouder Jos van Bree.

Ik zou het geweldig vinden om u met eventuele partner te mogen begroeten op 26 augustus. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar op onze bouwplaats.

Locatie: Industrieweg Heeze (derde bouwtent aan de linkerzijde).

Met vriendelijke groet,

Marcel van Houtert (sponsorcommissie)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*