Een nieuwe website

Zoals jullie zien, hebben we een nieuwe website!

Een mooi begin, maar hij is nog niet klaar. Ons doel is om deze website een actieve ‘virtuele’ plek binnen de verening te laten worden.  Iedereen moet hier informatie kunnen vinden, maar ook zijn/haar ideeën kunnen delen met de rest. We willen de website dus erg interactief maken. Op de oude website was bijvoorbeeld het gastenboek  een groot succes. Op de nieuwe website willen we hier een stapje verder mee gaan: op alle berichten en op alle pagina’s kun je nu je reactie plaatsen. 

De komende periode zal de website in ieder geval nog op de volgende punten uitgebouwd worden:

  • Er komt een thema 2010 pagina: hierop zullen we je op de hoogte brengen van het ontwikkelproces van het nieuwe thema. Het “jasje” van de website is alvast naar het thema van George Pal uitgebreid.
  • Er zal een kalender komen: een handige plek om te zien wat er allemaal te doen is.
  • Onze sponsoren zullen extra in het zonnetje worden gezet op de sponsorpagina. Ook het Vrienden Van concept zal hier verder op worden uitgebreid.

Kortom: houd de website in de gaten, want hij zal zich nog flink uitbreiden.

Nu zijn we vooral benieuwd naar wat jullie van de website vinden! Kijk dus eens rond en laat je reacties achter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*